4. jaanuar 2012

Paar päeva on juba laagris ka oldud.


Ja nii me siis sõidame vahete vahel rongiga


No mõned on kohe külmaga harjunud
Taavi- Valter Taveter


Oi kus libiseb!

Alustame siis kohe sellega, et ilmad on liiga soojad siin suusatamiseks ja selle tõttu ei ole ka libisemine kah just kõige parem. Nii 28 km 2- tunnise treeninguga, mida on umbes 7 km vähem 2-tunni kohta võrreldes eelmise laagriga Jõulumäel. Eile jagas mulle ja Tupsule veel tarku õpetussõunu suusatamise kohta Andrus Veerpalu õde Anu Taveter! Muidu eile tuli tiinal veel üks ''hea mõte'', et võiks Eesti noorte suusatamise meistrivõistlustest ja noorte suusatajate Swedbank suusasarjast osavõtta. Igatahes Tartu maratoniks ettevalmistus käib täie jõuga ja kui see toimubki siis eesmärgiks võiks võtta ju esimese 300 sekka mahtumise. Esialgu on mind paigutatud 4. gruppi Tartu maratonil, aga Tarmo alles 14. gruppis, kui ma seda nägin tundus see päris naljakas. Aga kilomeetreid on eilse ja tänasega juurde tulnud napilt üle 80km kolme suusatreeninguga. Täna sai veel 26,5 km ainult paaristõukeid lükatud siin ''kergetel'' suusaradadel, kliistrit ei ole just kerge suusa alla vist määrida. Laagris läheb praegu lahedalt, mina veedan enamus vabaaega õppides ja teised istuvad arvutite taga ja mängivad Wolfensteini ja ''cutivad'' teisi :) Muidu kas Tartlased on Otepääl laagris? Või on Kaarel ja Tarmo ennast kahekesi kuhugi sokutanud? Oskab keegi öelda?
Senika edu treeningutel ja Iraani Aerutamis- purjetamis- ja sõudeföderatsioon soovib teile head uut aastat! Ja soovib, et Jumal meid õnnega üle valaks!

3 kommentaari:

  1. Keegi tartlastest suusalaagris hetkel pole, vähemalt minu teada. Mõni käis küll koos SAK-iga enne uut aastat küll laagris, aga seal ei suusatatud. Inimesed käivad Emajõel vee peal, seda võin küll öelda.

    VastaKustuta
  2. meie jah istume emajõe peal ja kogume iga päev seal neid kilomeetreid. kuigi ka mul on peaaegu 100km suuska all. Nüüd pühapäeval lähen vast otepääle ja eks siis näis mis saab. Lubab siin ikka külma ilma, et vast tuleb ka talv:)

    VastaKustuta
  3. Me käime ka vastavalt võimalustele vee peal, kuid praegu rohkem ikka suusarajal :)

    VastaKustuta