19. juuni 2012

Teel Taani MK'le !

Hetkel olen laevaga teel Taani, kus toimub maailma karikavõistluste etapp maratoni aerutamises. Alustasime täna kel 17:30 sõitu Riia sadamast Stockholmi poole. Reisin koos Tupsi, Tiina, Härra Varmi ja tema elukaaslasega. Õnneks on Härra Varm ärimees ja tal on igal pool tutvused sees, seega saime mõningaidki laeva luksuslike omadus proovida, näiteks täna orgunnis laeva kapten isiklikult meile õhtusöögi ja hommikuks hommikusöögi ning lisaks said perekond Varmid endale juurde ühe sviidi ja ehk õnnestub homme hommikul isegi kapteni sillale saada WIN :) Erinevalt Tartu aerutajatest on meie sõit kulgenud siiani igati plaanipäraselt julgeks öelda isegi, et üle ootuste hästi.

Esimene võistluspäev Taanis Copenhaagenis on 23. juunil, mil on minu ühes sõit ja distantsiks 17,6 km koos 4 ülejooksuga liiva peal. 24. juunil ootab ees juba kaheste kanuude sõit, kus võistleme meeste vanuseklassis ja seal on distantsiks juba ligi 26 km koos 6 ülejooksuga liival. Kuna võistelda tuleb meeste vanuseklassis ei saa endale kõrgeid eesmärke seada. Seniks aga Pärnu aerutajatele kannatliku närvi laagris ja teistele Eesti aerutajatele kõva treenimist Pühajärve regatiks.

Lisan võimaluse korral siia ka pilte kui võimalik, hiljuti sai endale soetatud Euronicsist peegelkaamera. Edaspidi piltidest puudus tekkida ei tohiks.

1 kommentaar: