12. jaanuar 2013

2013. aasta algus

Nüüd on juba 2 nädalat treenitud uuel aastal, mis ei ole just kõige edukamini sujunud. Aasta algul olin Jõulumäel suusalaagris, kus olid ka Jaak Mae suusakooli suusatajad. Kõige toredam oli selle juures see, et üks suusataja nende seast oli haige! Paari päevaga oli see haigus teinud Jõulumäel puhta töö. Pea pooled laagris olnud haigestusid, k.a mina :(. Õnneks mõõdus see kiiresti. Naljakas oli aga kuulata ukse tagant, kuidas suusatajad loetlesid, kes on haiged ja kes mitte. Aerutajate seast oli ainult üks tugev sportlane, kellele see viirus mingit mõju ei avaldanud. Nagu juba ise aru võite saada siis läks aasta esimene treeningnädal aia taha.
Teisel nädalal hakkasime uuesti pihta. Muutsime nädalakava. Nüüd siis nii, et esmaspäev hakkab olema puhkepäev, et saaks pühapäeva võimalikult maksimaalselt ära kasutada. Hommikul enne kooli hakkasime ujumas käima, mis oli esimene kord päris raske. Kõik oli meelest läinud, jalgade töö null ja koguaeg hapniku vaegus. Iga järgneva korraga läks järjest paremaks ja reede hommikul oli kiirus juba päris hea! Aa, kuna suur sula võttis Pärnus viimsegi lume ära, siis käime Jõulumäel suusatamas. Kolmapäeval oli "mõnus" vihmane ilm ja kui me veel suusarajaele jõudsime, tuli küll nutt peale. Libisemine oli nii halb, et mäest alla laskudes jäin poole mäe peal lihtsalt seisma :'(. Pole ammu nii aeglaselt suusarajal liikunud, 12 km/h. Sel nädalal käisin kaks korda ka Daneki juures BodyPump'is, päris jõhker kava on õlgadele ja biitsale, ega õlgade suuri combosid naljalt ära ei tee ;). Praeguses kavas on hea muusika ka, mis annab jõhkralt motti juurde, et saalis endast kõik välja anda.
Täna käsime ka Jõulumäel suusatamas. Pärnu ja Jõulumäe vahel käib nädalavahetusteti suusabuss, hea, et me olema ainukesed reisijad, siis saab ennast päris vabalt tunda seal. Buss on Jõulumäel 3h ja 2,5h treeningu saab ilusasti ära teha. Head rasked rajad ka siin, mäest üles ja alla ja uuesti samasse mäkke teise külje pealt ;).Õhtul veel plaanis jõusaal ning homme tänase päeva kordamine.
Juhin tähelepanu ühele huvitavale üritusele, mis toimub Kuutsemäel, vaadake videot ja minge kindlasti 26. jaanuaril Kuutsekale!


Ja kui veel tähele ei ole pannud, siis Kaarel Alupere ja Tarmo Tootsi alustasid oma blogi pidamisega. Leiate selle paremalt. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar