16. veebruar 2014

A2K Sport Võiste "Tartu" Maraton

Kahjuks teatati esmaspäeval, et selle aasta rahvapidu Tartu Maraton jääb kehvade lumeolude tõttu ära, seega ei hakanud sel nädalal ka siis koormusi enne TM alla laskma ja panime täiega edasi. Kuna suusatamise olud on Pärnus võimatud, siis tuli hästi palju jõusaali tunde ja ohtralt ujumise kilomeetreid ning hulganisti minuteid ühe koha peal aerutades basseinis, no ja paar jooksu kilomeetrit ka, et siis soojendusjooks kodust trenni ja trennist lõdvestuseks tagasi. Pean mainima, et enesetunne on iga nädalaga järjest paremaks läinud ja seda näitavad ka maha peetud võistlused sellel nädalal. Tervelt kaks kalassika võistlust tegin kaasa sellel nädalal. Aga kui veel rääkida treeningpäevadest, siis algavad need nagu ikka hommikuti kell 6.20 enne kooli ja lõpevad 7.50, et siis natukene ikka tundi ka saaks hilineda :) 

Kolmapäeval võistlesin Peltonen Cupi II etapil, kus oli 7,5 km klassikat ühisstardist, mis oli väga meeldiv. Algusest läksime viiekesi eest ära ning hiljem said omakorda 2 veel minema, seega oli minu võistlus 3. koha peale. Kuna ma nii osav olen ja 2 km enne lõppu endale kepi täiega saapasse kinni lõin ja kukkusin, siis jäingi 5. koha peale, lõin niivõrd kõvasti, et jalg oli verine! Vahe Andreasega jäi 10 sekundit, nii kahju oli, sest tunne oli väga hea ja oleksin võinud lõpus vajutada nii mõndagi selgeks!

Jõusaalis 125 kg'iga möllamas



Nüüd aga "Tartu" Maratoni juurde! 21 korda 3 km! Kui alguses suuski testisin siis ei arvanud ma küll, et hästi võiks minna! Kuid ma jätsin ühe väga väga olulise asja kahe silma vahele! Ka teistel olid keerulised ilmastikuolud ja raske rada :) Start antud ja esimene laskumine, see ei lubanud küll head, olin küll teisel positsioonil, kuid see kuidas mind edasi lükati oli kurjakuulutav, et teistel on niivõrd palju kiiremad suusad? :O Aga distants oli piisavalt pikk, et raske tööga ennast eesotsas hoida. Pärast kuuendat ringi läks huvitavaks, oponent vahetas suuski ja tegi kiirendusi, püüdsin uuesti kinni, kosusin ja läksin ise vedama. Näha oli, et tõusude peal oli Tarvi jännis ja nii ma 8 ringi enne finišit vajutasin, mõtlesin ka, et ehk liiga vara sõitsin eest ära, aga mis tehtud see tehtud ja tuleb lõpuni kannatada! Muide väga tähtis oli rajaabiline Tiina, kes mind igal ringil väikese spordijoogiga kosutas. 24 km'iga kasvatasin edu 1 minuti ja 38 sekundi peale. Kolmas oli juba üle 11 minuti maas. Muide ainult üks võistleja jäi mul kinni püüdmata, ülejäänutele sõitsin ringi sisse! Andreas oli täna kuidagi väga liimist lahti ja alles 4. kohal. Suusad jällegi A2K Spordilt ja väga väga suured tänud üliheade suuskade eest! Ütleks, et need OneWay mehed, kes ütlesid, et A2K Sport ei oska suuski määrida, siis võtke siit! ;) 



Fotod: Pärnu Postimees Ants Liigus




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar