30. november 2013

I'm in Seville ***

Nädala jagu treeninguid selja taga!

Imeilus reis Hispaaniasse sai alguse juba 21. novembril, mil kuulutati välja alaliidu parimad sportlased, treenerid, tänati toetajaid ja tausatajõude. Endal õnnestus sel hooajal võistelda aasta parimaks juunior ja mees kanuu-aerutajaks. Ning märkimata ei saa jätta aasta parimat noorte treenerit Tiinat. Piduliku päeva viisid õhtusse rockclub Woodstockis pakutavad suupisted. 

PARIM KANUU, NAISTE SÜST, MEESTE SÜST

22. alusatasime oma reisi äratusega kell 3.00. Juba kella viiest viis lennuk meid Frankfurti, kus magasime natuke oma unest tagasi. Õnneks pikalt ei pidanud järgmist lendu ootama ja võisime juba peagi Barcelonasse lennata, seal tuli meil silmitsi seista juba 6 tunnise ootamisajaga. Tegime kiire Mc'i tiiru, võtsime kumbki 4 juusutkat ja edasi saatsime vabaaja mööda raamatut lugedes :) Tarmo oli ni tubli, et jõudis ühe raamatuga lausa ühele poole reisi jooksul, sel ajal kui tema pidevalt luges otsustasin mina magada. Pean tõdema, et ei olegi kunagi nii hästi reisi ajal magada saanud. 
Nüüd kus juba nädal treenitud ilusa päikese käes võib öelda, et päris raske on siin. Puhkepäev oli küll vahel, kuid siiski. Trenniseikades võin rääkida veel nii palju, et pühapäeva õhtuti pannakse aerutamisbaas ja jõusaalid kinni, muidugi ei olnud meil sellest õrna aimugi. Õnneks on mul siin kaasas TRX treening varustus ja saime sellega oma tunni jagu trenni tehtud. Muidugi ei leidnud me piisavalt head kohta kusagil kuhu treeningvarustust kinnita, selleks pidime üle aia ronima, korralik koht treenimiseks leida. Ilmad on siin soojad päeval aga hommikul viskab vahel miinus kraade ka vahele. Paar korda on täitsa lühikeste käistega saand veepeal käia! :) 
Vee kilomeetreid tuli 150 km
Jõusaali ohtralt : 6h 45 min
Jooksu 12 km
Kokku 23 tundi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar