14. jaanuar 2017

Aasta esimene

Ilusat uue aasta jätku kõikidele blogi jälgijatele! :) Kes soovib hilise soovi eest midagi välja pressida võib sellest mulle salaja teada anda! :) 

Eelmisest postitusest on möödas ligi 3 kuud, põhjus miks blogimisega maha käinud olen on lihtne. Alustatud õpingud Tartu Ülikoolis ja treenimine võtavad lõviosa ajast. Muidugi on hea ja lihtne öelda, et ei jõua ja ilmselt on olnud sees ka väikene laiskuseuss. Õnneks või kahjuks pole olnud sündmusi, mida tahaksin teistest sündmustest auväärsemale kohale tõsta. Oma sügiseste treeningutega olen teinud kindlasti väikese sammu edasi jõunäitajate osas ja olema ausad, ega vastupidavuselgi midagi viga ei ole :) Heaks kontrolliks vormi testimisel oli Pärnus toimunud aerutajate omavaheline üldkehaliste võimete test, kust võtsin kohustusliku võidu. 

Milliste treeningutega end vormi hetkel viin? Sellel aastal on uut nii palju, et vastavalt õppekavale olen saanud nii teoreetilisi kui ka praktilisi algteadmisi kergejõustikust, raskejõustikust ja mis kõige huvitavam - võimlemisest! Viimane neist on tulnud kindlasti kasuks kerelihaste treenimisel, 3,5 kuud võimlemise algõpetust on juba märgatavalt tunda andud nii jõuharjutuste sooritamisel kui ka peegli ees ennast imetledes (EGONAUT). Õppeaine kulmineerus võimlemisvõistlusega (kang, toenghüpe, rööbaspuud, akrobaatika), mis mul õnnestus kursavennaga samadega lõpppunktidega võita. Tulles tagasi tavapäraste treenimisviiside juurde, korralikult on jõusaalis rassitud, jooksurajal lõike jookstud, suusarajal kihutatud, ujulas libisetud ja Emajõel kanuuga kihutatud. Viimane aerutamistrenn toimus lausa 3. jaanuaril! 

3. jaanuari jää lisas paadile umbes 3 kg raskust juurde
Suuskadega jätkuvalt õnnetu
Olen vähemalt 8 aastat käinud Jõulumäel 25km pikkust matkarada jooksmas ja jooksnud mööda tornist, mis pakub head vaadet Tolkuse rabale. Nüüd on linnuke kirjas ja ka see vaade vaadatud!



Aeruramm 2016
3000m jooksu võit endale ootamatult lihtsalt - 10.22. Lamades rinnalt surumine 135 kg (60kg üle kehakaalu), alttõmme vastu lauda 110kg (35kg), lamades rinnalt surumine 50kg kangiga 2 minuti jooksul 94 kordust, alttõmme vastu lauda 55kg kangiga 2 minuti jooksul 95 korda. Kokkuvõttes 4 alavõitu ja kindel absoluutne võitja.

Enesekindlus isiklikult 3000m stardis!
Eesti aerutamise tulevik!

Detsember tõi endaga kaasa ka mõningad tunnustused nii Eesti Aerutamiföderatsiooni kui ka Pärnu linna ja Pärnu maakonna poolt. Aasta parim kanuutaja Eestis ja parim juunior (18a -22a) kodulinnas ja -maakonnas. 5. jaanuari seisuga said eksamid tehtud ja saab treeningute vahel veelgi rohkem puhkusele keskenduda. 16.- 22. jaanuarini viibin Käärikul õppeaine suusatamise algõpetuse raames laagris. Keskmine hinne lubab tulla pigem hea - 4 ja mingid numbrid peale koma.

Kui kellelgi midagi rääkida ei ole siis mul ikka on...
Täname!
Sangaritega koos


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar