10. aprill 2017

Kuumad tuuled väsitavad Kalevipoegi

Hei sõbrake! Tänaseks on juba Sevilla veelaagri 3. nädala esimene treeningpäev möödunud ja aeg kokku võtta põnev/raske põnev/raske 2. treeningnädal! Treeningud oluliselt esimese nädala omadest ei erinenud ja enamjaolt sai kõiki lõike alates 3 minutist kuni 6 minutini jällegi 10 seeriat tehtud 2 minutise puhkusega. Kohe nädala algusesse oli paigutatud esimene jõutreening - 6 harjutust 140 kordust umbes 50% raskusega maksimaalsest paari Tarmoga (puhkus nii pikk kui Tarmol harjutuse sooritamiseks aega kulus), mis järgmisel päeval juba valusa lihasena tunda andis.
I am GREAT (Britain)!
Nädala keskel panime esimest korda sel hooajal enda paadid joonele ja treenergi oli stopperiga kaldal aega võtmas - 2 x 2000m pöördega. Lubatud rekordite lõhn oli kahjuks juba haihtunud ja alles oli jäänud ainult väsimuse ja hirmu lõhn eesoleva pingutuse ees. Oma parimaks ajaks sõitsin välja kesised 9.42, oma parima ajani jäi veel 50 sekundit minna. Ega tuulgi väga kaasa ei aidanud, et sõit natukenegi kiirem oleks. Hetkeseis on selline, et rasketes oludes kukub kiirus kolinal koos pulsiga alla. Ei olnud rahul ja tuleb ise mees olla ja sel nädala ohjad end kätte haarata! Esimese testipäeva õhtuks teenisime välja rahulikuma ja meelelahutuslikuma õhtu - rahulik tehniline ots, jalgpall koos treeneriga ja vette hüpped!
Vesi veel jahutab, aga mitte kauaks

Oppa penguin style
Treeningnädala lõpetas kui kirss tordil 30 km pikkune aerutamistreening. Pidasin vapralt 2 tundi ja 33 minutit Tarmo lainel vastu ja olin isegi üllatanud kui kerge see trenn võrreldes minu ettekujutusega oli! Sellega lõppeski küllalti tuuline, kuid siiski palav treeningnädal!

Aga see pole veel kõik, sõbrake! Plaanisime kuttidega kurja plaani pühapäeval Gibraltarile sõita. Peale minu jäi esialgse plaani juurde ainult Härra Virsik, kellega me juba laupäeva õhtul auto rentisime ja juba Gibraltari poole kihutasime! Ööbisime autos ja juba teises riigis kui Hispaania. Pühapäeval tegime päris aktiivse päeva ja turnisime kogu Gibraltari jalgsi läbi!  
Öömaja
Hotell Peugeot 2008
Märkad sarnasusi?

The Rock of Gibraltar
Stay tuned! 1 nädal Sevillat on veel jäänud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar