3. detsember 2017

@Vila Nova de Milfontes

Heia heia! Eelmise postitusega juuni kuus sai minu ramm otsa, mitte ainult blogipostituste üllitamises, kahjuks ka kanuus mõla liigutamises. Eelmise hooaja töö oli naljaga pooleks kiire ja korralik - juuniks (1. MK etapp) oli 1000 m rekordaeg korratud, edasine hooaja käekäik ei läinud just loodetult. Esinesid sagedased haigestumised, mis on minu puhul väga ebatavaline ehk ettevalmistus muutus vahetult enne MM'i väga auklikuks - 17. koht 500 m ühekanuul. Suve positiivseimaks tulemuseks võib lugeda Euroopa MV 10. koha. Vitsad käes, saab uuele hooajal keskenduda ja kirjutangi praegust postitust käesoleva hooaja esimesest veelaagrist.


Vila Nova de Milfontese (tõlkes Tuhande allika uus linn) veelaagrit hakkasin planeerima oktoobri alguses kui sai kokku klopsitud uue hooaja kalenderplaan. Tutvustasin mõtet Kasparile kes pikema mõtlemiseta oli pundis ja võttis klubist kaasa harrastaja Liisigi. Täna on esimese treeningnädala puhkepäevaga tegemist ja saab teha kokkuvõtteid:

Power nap
Esimestel päevadel võttis meid vastu eestlase mõistes soe südasuvi ja võrdlemisi tuulevaikne ilm. Minul endal oli Eestis treenides aerutamistreeningutest sisse jäänud paarinädalane paus, mistõttu esimesed treeningud tegeles keha kohanemisega - pulss oli laes. Nädala teine pool väsisin juba täitsa ära, kahtlemata aitas väsimisele kaasa ka maru keeruline ilm ja ei ole see ka suur saladus, et nädala lõpus väsimus peale tuleb. Muidugi on treeningud olnud mõnevõrra intensiivsemad kui varasematel aastatel sel perioodil, samas on ka mahtu natukene vähemaks võetud. Treeningnädala lõppakordiks oli sel nädalal pikk madala intensiivsusega treening - 30 km aerutamist (2 h 50 min), mis üllataval kombel ei olnud vaatamata nädala halvimale ilmale üldse vastumeelne. Olgu lõppu ka mainitud, et jõutreeningud on hetkel väga tähtsal kohal ja nädalas 4. korral sammud saali ka viivad. Uuelt nädalalt ootan põnevaid väljakutseid Valgevene naiste süstakoondisega treenides (naiste süsta kiirus on võrdväärne meeste kanuu kiirusega).

@Geelijaam
Puhkehetked oleme mööda saatnud spa protseduure nautides ja aktiivselt ookeani kallast uurides (bromance):



Läks põhja 1996 12. detsember



Mees oskab puhata


Teekond uude nädalasse - Stay tuned!
PS! Jälgi Instagram story feed'i!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar