22. märts 2015

Kuhu kaugustesse on see Päike taandunud?

Järjekordne nädal Portugalis mööda treenitud ja ikka korralikult sai valu antud ka. Samas tundub, et nädal on juba väga-väga väikene aeg, ei saa õieti arugi, kui jälle on pühapäev käes ja ootad juba uut treeningnädalat. Eks suuresti aitab sellele kaasa ka piiratud vaba aeg, kuna trenningutele tuleb sõita 7 km linnast eemale, siis kulub 2 korda päevas edasi ja tagasi sõidu peale koos sättimisega julgelt 2 tundi kokku. Seega ongi päevad siin sisuliselt nii nagu sportlasel olema peavad - söö, maga, treeni ja korda, ilma, et oleks väga aega kõrvaliste ja puhkamist segavate faktoritega tegeleda. Kui rääkida numbritest, siis treenitud sai sel nädalal põhimõtte poolest 5 täispäevaga, kuid reaalselt 6 päevaga 26,5 tundi ja punnitatud tagasihoidlikud 187 kilomeetrit. Pikim veetrenn kestis 2 tundi ja 40 minutit, see oli vaesele kanuupoisi põlvele juba natuke liig. Intensiivsus on jätkuvalt kõrgem kui tavaliselt sel perioodil, kuid sel nädal oli vist isegi natuke madalam kui eelmisel nädalal, tunudub, et Belorussid on ära väsinud. Nädal sai lõpetatud nagu tavaks ikka, kontrollsõitudega, ajad midagi head just ei näidanud, aga hea märk on see, et mahlad suudan endast välja pigistada! Ja juba pidigi meelest minema, et nädala viimasel treeningul sai uhatud ka 6x20'' maxiga seisval veel koos neidudega, ilmselt sellest oli ka tingitud uus kiirusrekord 18,3 km/h.

Panin kanuule ABS'i peale

Rulliga on kutu-piilu :(

Millele viitab postituse pealkiri? Ikka sellele, et juba nädal aega ei ole mina siin maal Päikest näinud, saanud kael taevast ainult hunnikutes pussnuge, vihma ja muud säärast, samas kurta väga ei ole, sest tuulega on sel nädalal olnud lihtsalt meeletult super ja kõik treeningud said mõnusa enesetundega läbitud, v.a need mõned hetked kui raua maitse suus oli, kuid ega see on jällegi omamoodi mõnu. Küll aga panid kukalt kratsima need hetked, kui arvuti ekraanilt ilmateadet vaadates näitas Pärnus soojakraade ja päikesepaistet väheke rohkem kui Portugalis. Vaatamata kaduma läinud Härra Päikesele, on mul nahk käsivartel ikkagi tumepunane ja nii mõnigi vesivill tekkinud, ei mõista mina kuidas ma suudan sedasi.

Nutt tuli peale

Ei lähe pruuniks

Ja jaaa on pühapäev, see on puhkepäev, mis on ka vaikselt õhtusse juba veerenud, jäänud oodata veel õhtusööki. Aga mis põnevat täna tegin? Absoluutselt mitte midagi :) Jalutasin linna teise otsa apteeki, soetasin nipet-näpet ja tegin traditsioonilise jäätise pausi tagasiteel koju. Õhtu poole kuulsin avatud aknast ilmelikke huikeid ja vilekoore ning selgus, et kohalikud mängivad täna jalkat ja otsustasin ka kaasa elam minna, nägin oma silmaga ära 2 värava sünni, minu linn võitis 2:0 !

Manga ja straciella


1. mai - 3, mai  -> hooaja 1. võistlus, hooaja 1. tiitlivõistlus - Euroopa meistrivõistlused aerutamises Tšehhi Vabariigis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar