15. detsember 2015

Türgi Original

Tänasest käimas juba kolmas treeningnädal Türgis, millest esimesed kolm päeva saame Türgis treenida, sest juba neljapäeval kell 14.00 peaksid meie, Eestimaa aerutajate, jalad juba Eestimaa pinda tallama. Eelmine nädal ise aga oli päris raske oma 24,5 treeningtunniga.
Õhtuti toimub ilusaid asju ;)
Eelkõige oli raske just nädala esimene pool, kus kõik hommikused aerutamistreeningud toorelt piirajasse vajutati. Paadi panin lätlastega joonele 500m, 1000m, 1500m ja 2000m distantsidel. Ega õhtusedki treeningud kergete killast ei olnud terve nädala - tehnilised jõutõmbed 30x15'' int 45'' ja vähemalt tunnipikkune jõusaali treening vähe tugevamate raskustega. Väga kenasti tõusevad raskused kangil iga poole nädala järel, nii näiteks rinnalt surumisel 6x6 100kg kangiga ei ole enam probleemiks. Päeva kergeim osa ongi varahommikune jooksuring, mis reeglina 3,5km pikkune. Raske alguse tõttu oli sel nädalal kett nii maas, et enam päikese käes väga TRX'i näppida ei tahtnud. Nädalat lõpetav aerutamistreening oli Härra Sula lainel, mis oli 18km pikk, aega kuluks selleks lühikesed 1h ja 34 min, mis teeb keskmiseks kiiruseks 11,5km/h - kõvasti üle keskmise!
Väga hea alus!
Oma nädala ainukest vabat päeva kasutasime turul käimiseks lähedal asuvas linnas Kadryies. Tegelikult käisime kohalike kaupmeestega kauplemas, et hea hinnaga Türgi Original kaupa saada ;) Järgmine postitus juba Eestist ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar