8. detsember 2011

Eile nägin ma EESTIMAAD !!!




Alates eilsest viibin juba Eestis ja ei kavatse niipea veel välismaale sõita! Jõudsime koos ässadega ilusti koju, kuigi reis koju kippus päris pikaks. Kodu poole hakkasime sõitma seitsmenda septembri hommikul kell 9.00 ja Eesti pinnale maandusime 23.00. Seekord siis Sevilla-Barcelona-Brüssel-Tallinn. Kõige pikem tühja passimine oli Barcelonas, kus pidime järgmist lendu 5 tundi ootama.
Laagri viimase nädala teisel poolel ma blogisse sissekandeid teha ei jõudnud ja mõtlesin, et kirjutan siis natuke siin. Pärast laupäevast 30 km aerutamis treeningut suutsin endale kusagilt viiruse külge hankida ja ülejärgmise päeva pidin rahulikumalt võtma. Seega tegin ainult 1 trenni päevas ja selleks oli 15 km aerutamist, kuigi ,,Peatreener Tiina'' ei soovitanud üle 10 sõita. Nimelt tahtsin vähemalt 600 km aerutamise kilomeetreid kokku saada, mis mul ühtlasi ka õnnestu. Pühapäeval kannatasin veel kuidagi ära need trennid, aga õhtuses trennis oli juba valus sõita. Õhtuses trennis 60 min lõike, 1 minut tugevalt pulsiga kuni 160 1 minutilise intervalliga, ehk siis 30 korda 1 minut. Lisaks sellele jõudu, tõmbepüramiid + 4 harjutust jalgadel. Ja siis saabuski see päev kus pidin koormust vähe alla võtma. Käisin muidugi ka arsti juures, hotellis oli spordimeditsiini keskus, kellega suhtlesin Google translationi abiga. Sai kõik ära räägitud, õnneks ei olnud midagi tõsist, viiruslik kurgu infektsioon, selle leevendamiseks kirjutas ta mulle välja tabletid, mis juhuse tahtel Tarmol kaasas olid. Ema veel ütleski, et võta külmetuse vastased ravimid kaas, aga ei kuulanud teda. Viimane päev siis Sevillas ja 2 treeningut ettenähtud. Hommikul tegin 30 minutilise jalutuskäigu pargis ja teises trennis 25 km aerutamist, mis möödus õnneks kergesti. Õhtul laenasis soomlastelt ratta, mille pedaali ma kogemata ära suutsin lõhkuda, VABANDUST, ja sõitsin spordipoodi, et osta trenniriideid Pärnu poistele, aga näe imet, poed suletud, kuna on jõulud ja lõppkokkuvõttes on pood tervel detsembri kuul avatud vaid kaheksal päeval. Ehk siis tühja läinud ettevõtmine, sõitsin siis kähku kanali äärde, kuna mul fotokas kaasas oli siis klõbistasin paar pilti ässadest ka silla pealt. Kahjuks endast pilte ei saanud, kui veel olin, ajan selle ässade süüks :D. Kolmapäeval äratus 7:15, 25 minutiga seadsime end valims ja sõime ning siis uhke takso meid kiiresti lennujaama. Nii meie laager lõppeski.

Hooaja 14. nädal numbrites: Laagri viimane treeningnädal numbrites:

Kogu kestvus: 34 h 20 min 29 h
Aerutamise km: 215 km 190 km
Treening kordi: 16 korda 14 korda
Jõusaal: 460 min 365 min
Venitamine: 140 min 85 min
Jooksu km: 12 km 8 km

Kogu laager numbrites: 3 nädalat
Kogu kestvus: 94 h 15 min !!!!!!!!
Aerutamise km: 600 km !!!!!!!!
Treening kordi: 46 korda
Jõusaal: 1190 min
Venitamine: 415 min

Ei ole kunagi nii palju trenni teinud, ega nüüd vähem teha saa, tuleb veel koormusi juurde saada. Läbi raskuste tähtede poole !!!

2 kommentaari: