30. november 2015

Nädal enne üllatust...

Pärast kahte tugevat treeningnädalat Läti Vabariigis võtsin natuke mahtu maha, see eest aga intensiivsus väga kannatada ei saanudki.

Sai rohkem isegi pallimänge mängitud, mis teadagi aerutajate puhul on siis vahetpidamata punases olemine. Kolmel korral sai ka tormiste ilmadega aerutamiskilomeetreid koguda, temperatuuri aerutamise jaoks on rohkem kui küll Eestis, aga tuult on rohkem kui tahaks. Käisin oma uut gümnaasiumi spordikompleksi kaemas ja olin positiivselt väga üllatunud. Uhke spordisaal ja jõusaal ja see kõik sisaldas kõige moodsamaid treeningvahendeid, seetõttu tuligi teha 45 min lauatennist soojenduseks ja 1h 30 min jõudu uhkes gümnaasiumi jõusaalis + õhtune ujumistreening teatevõistlustena.

Nädalalõpu võtsin täitsa rahulikult, üheks huvitavaks õhtuprogrammi osaks oli Pärnu aerutamise pensionäridega kino külastamine - "Must alpinist", mis oli väga hes teos eestlaste poolt.

Pühapäeval juhtus aga selline positiivne juhtum, kus Eesti mõned aerutamiskoondise liikmed lähetati Türki Antalyasse laagrisse 18- päevaks koos vanameistri Urmas Varmiga. Laagrist lähemalt aga juba nädala pärast, kui on juba fotomaterjali ja lugusid mida rääkida.

Kahjuks interneedust meil väga ei ole, seega pilte sel korral njema, ehk järgmine kord.

STAY TUNED!!!

1 kommentaar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    VastaKustuta