30. oktoober 2011

Hooaja 9. nädal


Nädal algas siis jälle pikkade ja raskete treeningutega, esmaspäeval sai lausa 6 tundi ja natuke peale trenni tehtud, päris tore päev oli! Selle eest teispäeval juba täielik surm, hommikune trenn 20 km oli ikka paras pusimine, et isegi Tupsuga koos sõita. Õhtul selline tavapärasest raskem jooks raskel Niidupargi 1 km pikkusel rajal + jõusaali peale. Kolmapäev oli hea lihtne ja lühike väike 30 km aerutamist, pärast 23. km oli motivatsioon täiesti kadunud. Neljapäeval oli väheke raskem päev, jälle kergelt üle 6 tunni trenni tehtud, treeningpäevikut täites valitses täielik rahulolu, oi jälle on päris palju trenni ära tehtud! See on selline tunne, et kui sa paned kirja palju sa teinud oled, siis sa lähed järgmine päev trenni mõttega, et täna ma teen veel rohkem.
Reedel see juhtuski, tundub, et sai vähe üle pingutatud viimase 4 nädalaga. Hommikune trenn oli siga raske, sõitsin ikka päris pikalt Tüüri või Tupsu lainel, niisama ei jõudnud üldse. Õhtul jooksu trenn jällegi Niidupargis, tundus, et Tups on veel rohkem surnud, ei püsinud mul ühte ringigi selja taga, kuid hiljem jõusaalis ründas mind VÄSIMUS väga tõsiselt, mis tõttu jäid mul laupäevased ja pühapäevased treeningut tegemata. Aga õnneks nüüd siis kergem treeningnädal, 8. vist veel spordiarsti juurde Tallinna, vaatab siis, kui vigane ma olen :D.

Sellel nädalal oli veel viimane nädal kandideerida Vabariigi Presidendi abikaasa preemiale. Andsin siis ka enda taotluse sisse, võiks ju mõni preemia/stipendium ka ju aerutajatele tulla !? Otsiti noori sportlasi, kellel koolis õppeedukus hea ja korralikud sportlikud tulemused. Nägime ikka Tiinaga kõvasti vaeva, et see meistriteos valimis kirjutada.

Nädal kilomeetrites ja minutites/tundides :
Kogu kestvus: 1515 min=25 h 15 min
Vett: 140 km
Jõudu: 335 min=5 h 35 min
Jooksu: 40 km
Korrad: 9 korda
Champions don't talk, they perform!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar