25. september 2014

Kuni tänaseni...

Enne veel kui teisipäeval Eesti riiki teenima asun, mõtlesin, et teeks paar postitust ka. Kuna terve suve jooksul ühtegi postitust ei tulnud, siis nagu sõnu mida ritta seada, peaks olema palju, aga ei hakka tervet suve teieni tooma. Märgin ära, et sel suvel sõitsin 1000 m ühekanuul välja aja 4:01 U-23 MM'il Szegedis Ungaris, mis 19. koha. Veel jõudsin ära käia ka Prantsusmaal U-23 EM'il, mille kohta kommentaare kohe üldse ei tahaks anda. Ning spordiaasta tipphetk oli muidugi MM Moskvas juba täiskasvanute vanuseklassis, kus õnnestusin 5000 m sõidus, jõudes esitosinasse, 12. koht! Nüüd pommitan natukene fotodega.

FRA - meeleolu oli siiski hea :)

Turist

Turistid


Eesti koondis Prantsusmaal, pildilt puudu Baumid

Eesti koondis Ungaris 

Oh seda võistelmisrõõmu

Kasutasime ka metrood Venemaal

Ka Kremmel sai siniseks värvitud

Tervitused reamees Sulale 

Suurepärane Eesti koondis MM'il!

Ka kodustel võistlustel sai võisteldud, kõik võistlused siiani võidetud. Eestikatelt kuus kulda kuuest + maratoni kuld, mis teeb mind 18-kordseks Eesti meistriks. Andreasel tiitleid kokku 6.

Mulle 6 kulda, Andreasele 3 kulda ja pronks

Ja nüüd jõudsin oma postituse tegeliku eesmärgini - Jelgavas kauss ehk maraton, millest ei ole olnud raskemat! 22 km aerutamist 11 km pikkusel ringil ning kahe ringi vahele mahtus veel 150 m jooksmist. Esimene kilomeeter läks täiega, et Dangnisele, mees kes on 2012. a U-23 EM'i hõbe, 2013. a U-23 MM'i hõbe ja 2013. a EM'i 5., lainele jõuda, esimesed 5 km käis vahetpidamata spurtide tegemine üksteise maha raputamiseks, õnneks talusin mina seda paremini ja finišijoonel oli edu ligi 2 minutit.

Esikolmik 

1 kommentaar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn với website anthaison.vn chuyên sản phẩm máy đưa võng hay máy đưa võng tự động tốt cho bé là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ tại TP.HCM và giúp bạn tìm máy đưa võng loại nào tốt hiện nay.

    VastaKustuta