1. veebruar 2014

Mõnus kodune tunne

Laagri viimase nädalal treenisime iga jumala päeva kas paksu lume sees või "mõnusalt" sulase raja peal, kus tekkis tunne, et lumi mis suusa all oli oli hoopis liivapaber. Sest viimased trennid oli keskmised kiirused trennis 11 - 12 km/h juures. Väga vastikult aeglane oli. Viimane nädal jooksis käest ära nii, et ei saanud õieti arugi. Üldiselt terve laager lendas nagu 3,2,1 ja läbi ta oligi. Kahjuks. Treeningtingimused olid Belmekenis väga väga head! Jõusaal, mida me 3 korda nädal kasutasime, ujula, kuhu ma ka ühe korra jõudsime ja see suusarada, kus me suurema osa oma ajast sõna otseses mõttes veetsime. :)  Mis veel positiivne, tundub, et selg on väga tugevaks saanud vahepeal, sest viimasel nädalal ei olnud mingit probleemi 100 kg'ga tõmbe seeriaid teha, tunne oli võimas, proovisin ka 110 kg, see tuli lihtsalt, aga roheke ei proovinud, mis oli suur suur viga! Ega ainult selg see olnud, mis arenes, kogu keha on tugevamaks läinud ja üllataval kombel seda veel nii suurte aeroobsete koormuste ajal. Nüüd on ainult vaja jõud suveks säilitada ja oma tehnika vee peal veelgi rohkem korda saada ja tuld anda! Poisid või mehed, mul oli Teiega laagris väga vägev ja motiveerisite mind kõvasti, kahjuks küll mitte suusarajal, kuid jõusaalis kindlasti!

Numbrid:
Treeningkestvus : 65 tundi
Kilometraaž : 665,6 km
Suusatamine : 611,1 km
Jooksmine : 45,6 km
Jõusaal  : 14 h 56 min

No ja mis saab olla veelgi meeldivam, kui 29-tunnine autosõit Eestisse! Õnneks möödus see väga kiiresti ja kõik oli väga korras nagu Norras! Muret tekitas ainult söögi kogus, mis tee peal ära söödud sai, tekitas piinu hinges :P

Ja nüüd Eesits treenitud nädala juurde. Võtsime asja mõnuga! Kerge taastumine pärast laagrit ja eks keha vajab natukene harjumist ka mägedest alla tulekust. Tasapisi tegime trenni, käisime hommikul korra ka ujumas, hea vaheldus oli 3 nädalale. Muide kuna Pärnus on jääolud niivõrd head + lund on Pärnus sadanud parasjagu, saab jää peal kiiremaid kilomeetreid koguda. Selline keskmine kiirus 17 km tunnis oli täitsa tavaline :) Paar jõutrenni ja siis nädala lõpetasin Swedbanki suusasarja II etapiga! Ja teate saavutasin täitsa II koha U-20 vanuseklassis 10 km vabatehnika eraldistardis. Andreas jäi pjedestaalilt ainult 2,5 sekundiga välja, küll see oleks ilus olnud!!! Siiski võib kokkuvõtta, et päris meeldiv nädal oli! 

Pärast esimest ringi olin veel 4 sekundiga liider

Tugevad käed ;)

ÜliSuper suusad määris Jõulu Suusaklubi treener Anu Taveter!

2 kommentaari: