7. detsember 2014

Sevilla

Olen jälle veel, ei jõua oodata mil jälle veel...
Tagasi Sevilla vetel treenimas, esimene nädal on juba kiiresti mööda läinud, kuid ega see kõige kergem ei olnud. Kolm trenni päevas ei olnud esialgu kehale just väga meelepärane tegevus ja üleüldse andis pisikene paus spordist natukene tunda. Päev päeva järel hakkas tekkima spordimehe tunne, kiirused kasvasid ja südagi hakkas kiiremini lööma. Selle pisikese progressi juures meeldis mulle kõige rohkem see, et mingil määral jõuab ka süstameestega koos sõita, muidugi natukese suurema pingutusega kui süstamehed. Nädala tipphetk oli treening Slovakia koondise kanuumeestega : Lubomir Hagara (OM'i 6. C-1 200m), Matej Rusnák (MM'i 4. C-1 5000m), Ratislav Kohút (MM'i 8. C-1 500m), tegu on siiski maailmaklassi meestega. Oma 90 min treeningu asendasin kibekiirelt 7 x 10 min, interval 2 min treeninguga ja oleme ausad see treening pakkus tõsise naudingu koormusena! 

Lubomir Hagara

Traditsiooniliselt sõitsime treeningnädala lõpus 2000 m lõike aja peale, seekord kolm korda. Ajad just hiilgavalt head ei olnud. Laeks jäi 9:32. Kaotust rekordile kalendriga! Kui järgmine nädal päris hauda veel ajama ei hakka ja sooritus vähegi rohkem maksimumi-lähedane on, ei tohiks selle aja sõitmine suuremat sorti kunst olla. Praegu sõidetud 2000 m alahindasin tugevalt oma võimeid - tundsin suurt raskust sõitmisel alles viimasel 500 m peal - alates esimesest meetrist tuleb sõita nii, et homset ei ole!

Treeningnädalalt kokkuvõttes harjus organism treenimisega hästi, treenitud sai mitmekülgselt nagu alati: aerutatud, joostud, jõudu treenitud ja mis kõige tähtsam jälgitud sai pingsalt tehnikat! Homesest uue hooaga nädalale peale!

Kestvus 24:00
Distants 211,6 km
Aerutamine 178,2 km
Jooksmine 33,4 km

Pärast treeninguid on sportlastele tavapäraselt ettenähtud ka päev puhamiseks, muidugi et aktiivseks puhkamiseks. Sai jalutatud linna vaatamisväärsusi vaatama, sest mida paremat on Hispaanias riigi iseseisvuspäeval teha, passida hotellis? Ei! 

Expo 92' 


Minu HIRM!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar