9. märts 2012

Suusad nurk ja paat kuurist välja

No nii no nii, esimene soojakraadide rikas treeningpäev Sevillas õhtusse saadetud. Päeva alustasime 5,5 km hommikujooksuga ning siis asusime paate vaataa endale. Mina sain endale sama paadi, mis mul sügisel siin oli. Alupere sai oma uue Nelo Quattro ka kätta, paadil oli küll valet värvi sinine, aga pean siiski mainima, et ikka väga kena nägi see paat välja :), kuid kahjuks pidi ta paadi sõudjate raamile siduma, et see Eesti poole saata. Teiseks treeninguks 15 km aerutamist, muide see on vist minul esimene kord, kui ma samal nädalal suusatan ja aerutan :). Ka kolmas trenn oli vee peal 15 km ja lisaks kerge jõutreening. Muidu teise veetreeningu sõitsin 5 minutit kiiremini ja madalama pulsiga kui esimene kord, niimoodi võikski see areng tulle, küll siis oleks kerge :) Igatahes sooja on siin varjus kusagil 20-22 kraadi ringis ja Päikese käes on ikka üle 30 kraadi. Saab ilusti maikaga treenida ja niigi on palav :)

Natukene siis ka Hispaaniasse reisist. Eile hommikul alusatasime reisi Tallinna lennujaamast, et Riias uue lennu peale minna, sealt aga edasi Barcelonasse, kus saime 6 tundi tühja passida, õnneks oli lende Sevilasse ka varem, aga me otsuustasime neid mitte kasutada. Õhtul kohale jõudsime olid juba asjamehed kes paate laenutavad koju läinud, nii et paadid saime kätte alles hommikul.

Teie aga seniks suusataga Eestis ! :)

2 kommentaari:

  1. Edu laagris ja täida treeningprogramm ilusti ära! Küll suvel näed miks see vajalik oli!!! Ja kindlasti ära unusta külastada füsioterapeuti kui tagasi tuled!!!

    VastaKustuta