31. mai 2012

Võistlus Pärnus Watergate 2012 raames ???

Kirjuatsin Watergate'i korraldajatele väikese kirja, kas oleks võimalik korraldada väikene aerutamisvõistlus Vallikäärus. Distantsi pikkuseks saab maksimaalselt olla 175m, vastasel juhul sõidetakse paadid vastu betooni puruks. Põhimõtteliselt anti ka nõusolek selle korraldamiseks, siis jääkski see asi ainult korraldamise taha. Võisteldakse kahekesti korraga. Start tagant kinni hoidjatega. Võistlusklassid tegevsportlastele kui ka harrastajatele. Tegevsportlastele ilmslet ainult täiskasvanute klass, muidu venib pikale ja võimalikule pealtvaatajaskonnale võib väga noorte sõit  igavana tunduda.

Vastus minu kirjale oli järgmine:

Tere Joosep, see tundub väärt algatusena. Meil on ka Aerutamise Föderatsiooniga kootöös matkadistants u 7 km- nimega Muinastule Regatt. Finishiga Vallikäärus, 21. juuni kl 19.00, seal juures võiks olla ka teie võistlus.

Midagi sellist võiks ju tulla :)

Neile kes pole Vallikääru jõudnud



Ja siit minu küsimus, kas Eesti aerutajad oleksid nõus osavõtma sellisest võistlusest ??? Vastake siis ka küsitlusele!

7 kommentaari:

  1. Väärt mõte!

    Kaspar

    VastaKustuta
  2. Super idee, sellest võiks alguse saada lausa traditsioon :D aga orgunn peab korralik olema, et asi venima ei jääks. Aga üldiselt siis LIKE ja võimalusel kindlasti osalen ka!!!

    VastaKustuta
  3. Mõte on väga hea endiselt, aga aega on sinnani ainult 3 nädalat ja korraldamisega läheks kiireks natuke. Muidugi kui Joss hakkab täiskohaga korraldajaks, siis on asi korras :D

    -Jüri-

    VastaKustuta
  4. Hea idee!

    Mattias

    VastaKustuta
  5. Minu probleem seisneb ise selles, et ma peaksin neil kuupäevadel Taanis maratoni MK'l olema :(

    VastaKustuta
  6. Mis kuupäevadel see oleks? Muidu idee kiidan heaks!

    VastaKustuta
  7. 21, juuni on võimalik korraldada :D

    VastaKustuta