1. märts 2020

Sitsiilia. Part 2.

Kui pikk on olnud Sinu kõige pikem laager? Mina arvutasin just kokku, et Riiga maandumise päeval olin kodust eemal olnud lausa 70 järjestikust päeva, omamoodi rekord. Nüüd on aeg teha lühike kokkuvõte ka laagri teisest poolest!

Umbes täpselt kuu tagasi sai läbi laagri esimene pool ja algas puhkenädal. Nagu juba mainitud, siis koju naasmise asemel otsustasin hoopis Malta kasuks, kui juba puhkenädal, siis selleks ka vastav koht 🙂! Tagantjärele tarkusena olen veelgi enam rahul, et sellise otsuse vastu võtsin, olen igapäevaselt ka Eesti ilmal silma peal hoidnud ja Malta perioodil midagi roosilist Eesti ilm ei olnud, sest ega puhkenädal ei tähenda jalagade seinale viskamist. Ei oleks saanud aerutada ega ka mitte suusatada. Tõsi, ka Maltal ei saanud aerutada, kuid meeldiv kliima, jooksu-, jõu- ja ujumistreeningud olid puhkenädal treeningkoormuseks piisavad! Ma ei tea palju Sina, blogilugeja, trenni teed, aga puhkenädalal kogunes minul treeningtunde näiteks 8 ja natuke peale. Lisaks on kirjas järgmine külastatud riik ja patareid said ka täis laetud!
Popeye village
Pärast Maltat jätkasime itaallastega sealt kust pooleli jäi ehk Sitsiiliast - algas 3,5 nädalane treeningtsükkel. Esimestel päevadel toimus traditsiooniline testimine, tundus, et puhkenädalaga oli toimunud ilus taastumine: kolmest jõunäitajast 2 tõusid ja 1 jäi samaks ning tõmbe ökonoomsuses mõõdeti samuti kasv! Aga sel korral aega atra seada ei antud, täpsustan, et Carlo ei andnud! Kohe kontrolltreeningute vahel läks lammutamiseks. Üleüldiselt järgime kõik ühte masterplaani, kuid Carlol on plaanis sees mõned täiendused, mida keegi teine kaasa muidu ei tee, aga kuna ma ennast Carlo külaliseks pean siis olen alati tema special diilid kaasa teinud ja ma pean ütlema, et need special diilid on parajad kirsid tordil!
Incollingo ja Santini
Gun fun
6 km fun
Plaanipäraselt tõusis jällegi treeningute intensiivsus, üha rohkem hakkasime käima an.läve juures ja korra nädalas proovisime ilma piiranguteta vajutada. Esimesel ja viimasel nädalal 6 km ja kahel keskmisele nädalal 3 x 2 km. Kolmandaks nädalaks oli füüsiline keha ja kindlasti ka vaim pikast treeninglaagrist juba nii kurnatud, et piiranguteta sõitude puhul oli keeruline isegi üle an.läve pulss saada - tunne ei olnud isegi raske, aga juurde polnud nagu panna midagi...
Vabariigi aastapäeval lehvis ka Itaalias Eesti lipp
Seletus neile, kes ei tea mida tähendab tennisepalliga sõitmine... 
Eesmärgiks on spetsiifiline jõutreening. Pidurdav hoogu päris hästi ja nõuab jõudu väga palju
Igatahes sai see periood läbi ja tulen koju ära taastuma, aga mitte kauaks, 6. märtsil olen juba uuesti lennus Sitsiilia poole - koostöö itaallastega jätkub!!! Enne veel aga üks viimaseid testimisi enne OM kvalifikatsiooni Tartu Ülikoolis Purge ja Mäestu valvsa pilgu all, et saada hinnang tehtud tööle sporditeadlaste poolt ja nõuanded tuleval perioodil targalt treenimiseks!
The Blue Team
I yam what I yam!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar