6. detsember 2013

Another 6 days

Eile said treeningnädala treeningud läbi ja nüüd käib see kõige tähtsam protsess, puhkamine järgmiseks treeniningnädalaks, mis sel korral on erandina 5 päeva pikk!
Minu treeningnädala ülesehitus on jäänud samaks: 2 X ( kaks tervet päeva ja üks pooliks päev ) + puhkepäev. Hommikuti teeme Tarmoga oma esimese üles äratamise treeningu ära a la 1 tund, mis minul tähendab kusagil 10 km kuni 11 km aerutamist ja Härra Tootsil 12 km aerutamist. Selle nädala suureks plussiks hommikuti oli külmalaine kadumine meie regioonist, veidikene võiks soojem olla, kuid mis peamini, veele mineku sillad ei olnud enam jääs! Tuule kiirus ja suund on 24 tunnise tsükliga! Iga päev on justkui eelmise päeva kordus! Hommikuti vaikne ja külm, lõunal veidi tuulisem ja täitsa suvine (lühikeste riiete ilm) no ja õhtul on Eesti mõistes tegu juba suvega!
Ega minu lõunased ja õhtused treeningud vee peal väga ei erinegi! Vahepeal juhtub, et saan Tarmo lainel sõita, mis on päris mõnus vaheldus pikkadele otsadele, mis ma siin üksinda sõidan. No ja nagu ma juba mainisin eelmises postituses siis jõudu teen ma ohtralt. Lõunati kergememate kangidega kordade peale ja õhtuti punnitan suurte raskustega! PS! Varsti võin juba Tarmoga ühte treeninggruppi jõusaalis ära minna küll! :) Oma lõbuks pärast igat jõusaali treeningut teeme Tarmoga korralikult kerelihaseid ka peale. Kui ikka teised ees innustavad (aerutamisriikide koondised) siis ei saa ka meie alla jääda! Varsti võib Tartu linna ja Otepää metsade vahel lehvimas näha Tarmo the Human Flag'i !
Tegelikult on kõik ettevalmistus väga hästi sujunud, paremini kui eelmisel nädalal, kui eelmine nädal olid meil paadid kuuris pühapäeva õhtul luku taga, siis sel nädalal jätsime me paadid õhtuks ja ööseks välja ja saime ilusti kõik veetreeningud nagu kord ja kohus ära tehtud! 
Nüüd ongi veel rääkida meie puhke hetkedest! Täna käsime Sevilla linnamelu nautimas ja saime teada, et ükski pood ei olnudki lahti! Täna tähistatakse Hispaania põhiseaduse vastuvõtmist 1978 aastal! Lootused olid meil linnaminekuga suured, sest on ju jõulud tulemas ja meil Tarmoga ilusad kavatsused lähedasi kostitada, siis pidima pettuma. Kuid ei lasknud tujul ära vajuda ja käsime Sevilla keskväljaku "seene" otsas mis oli päris hirmus, sest me mõlemad Tarmoga ole vähe kõrgusekartlikud ja "seen" värises tuule käes vägevalt! 
Duration26:47

Distance
190.2

Canoeing distance
178.1


Gym duration
07:47

Running distance
12.0 

Little Selfie while photoshooting Tarmo.


Meie puhepaik!









1 kommentaar: