23. detsember 2013

Tugev nädal Eestis

Veelaagrist Eestisse jõudes pidin ma pettuma! Kaua oodatud lumi ei olnud ikka maha sadanud ja nii tuligi jätkata aerutamise ja suusatamise treeningutega vaheldumisi! Oma esimesed suusatamise kilomeetrid on küll juba kogutud, kuid natukene tüütu on sõita tund aega oma päevast maha, selleks et suusatama minna! Kuna jõgi ka täiesti jäävaba on siis miks mitte koguda veel aerutamise kilomeetreid lisaks! 
Vaatamata sellele, et Sevillas kolm nädalat kõvasti tööd sai tehtud ei oodanud mind kodus ees just kõige kergem nädal - peaaegu 23 tundi tiksus ikka täis! Otsustasin, et lähen sujuvalt Pärnu treeningpundi kavaga edasi ja kannatasin veel ühe nädala, et siis juba järgmine nädal kergemalt asja võtta! Kuna kool sai ka just läbi siis on koormused jällegi selle arvelt suuremad, sest ei ole seda kurnavat kooli! Aga enne veel kui kool veel läbi ei olnud sai meelde tuletada, mida tähendab kella kuuene treening enne kooli - tavaliselt siis jalgpall + jõud oma kehaga või ujumine + basseini aerutamine. Kuna sel nädalal oligi palju ujumist ja basseini aerutamist, siis nädala kilometraaž väga suur ei tulnud!

Veel häid uudiseid suusarajalt!

Sel nädalal käisin läbirääkimistel A2K SPORT nimelise sporditarvete poega, kes on ALPINA suusa-saabaste ja paljude tuntud suusavarustusega seotud brändide maaletooja Eestis. Saime kokkuleppele minu sportlastee toetamise osas ja võin uhkelt rinnas kanda A2K SPORT logo ja jalas ALPINA suusasaapaid! Suur aitäh toetamaks minu sportlasteed!

Tõenäoliselt parimad suusasaapad maailmas!

Nädala kokkuvõte:

Treeningkestvus: 22 tundi 38 min
Kilometraaž: 110,6 km
Suusatamine: 55,3 km / 3 tundi 42 min / 14,7 km/h
Aerutamine: 30 km / 3 h
Jooksmine: 16,3 km / 1 h 20 min / 12,2 km/h

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar